LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΑΙΟ

Κατά τον μήνα Μάιο εκπαιδεύτηκαν 75 αστυνομικοί υπάλληλοι σε όλο το φασμα της παροχής των Πρώτων Βοηθειών υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση των Νοσηλευτριών του τμήματος, Αλεξάνδρας  Μπαμπούλη και Ειρήνης Παπάζογλου.
  
 Οι εκπαιδευόμενοι έδειξαν ενδιαφέρον για το θεωρητικό μέρος των μαθημάτων και συμμετείχαν  και στη βιωματική, πρακτική άσκηση  του προγράμματος.
 Παράλληλα μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από τον εργασιακό τους χώρο τονίζοντας τη σπουδαιότητα των γνώσεων αυτών και στο οικογενειακό και φιλικό τους περιβάλλον.
Οφείλουμε να αναφέρουμε την ευγενική χειρονομία του προσωπικού του Αστυνομικού Τμήματος Σουφλίου, το οποίο απένειμε στις Εκπαιδεύτριές μας, τιμητική πλακέτα για την υλοποίηση του προγράμματος εκπαίδευσης των Πρώτων Βοηθειών, αναγνωρίζοντας και εκτιμώντας με την πράξη αυτή, την προσπάθεια που επιτελεί γενικότερα ο Ερυθρός Σταυρός να εκπαιδεύσει ολοένα και περισσότερους πολίτες στην παροχή των Πρώτων Βοηθειών. Καθώς, όπως επισημαίνεται και στο βιβλίο των Πρώτων Βοηθειών: "Εκπαιδευμένοι πολίτες σημαίνει περισσότερο ασφαλείς πολίτες και ασφαλείς πολίτες σημαίνει υγιείς κοινωνίες".
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου