LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Η ΟΜΑΔΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΟΥς ΟΡΦΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ

 Στις 3 Ιουνίου 2018 διεξήχθη η 5η Ορφική Συνάντηση Στίβου στο γήπεδο "ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ" μετά την αναβολή του Μαρτίου λόγω κακοκαιρίας.

 Η αθλητική συνάντηση διοργανώθηκε από το τμήμα στίβου του ΜΓΣ Εθνικού, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θράκης, και υπό την αιγίδα του Δήμου Αλεξ/πολης και της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Περισσότεροι από 500 αθλητές συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο της Αλεξανδρούπολης για να συμμετάσχουν στην αθλητική γιορτή  στα αθλήματα του κλασσικού αθλητισμού.

Ο Ερυθρός Σταυρός συμμετείχε στην διοργάνωση με την Ομάδα Υγειονομικής Κάλυψης των Εθελοντών Νοσηλευτικής αντιμετωπίζοντας θλάσεις, κακώσεις και δήγματα εντόμων.
Η Γενική Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου και γιατρός της Ομάδας κυρία Ευτυχία Ελευθεριάδου κλήθηκε να απονέμει τα βραβεία στους επιτυχόντες αθλητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου