LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ "LOGA CUP"

Στις 10 Ιουνίου 2018 διοργανώθηκε το 5ο τουρνουά ποδοσφαιρικών ακαδημιών "LOGA CUP" στο γήπεδο του Απαλού Αλεξανδρούπολης από την ομάδα της Νίκης Απαλού Αλεξανδρούπολης, η οποία συνεργάζεται με την Π.Α.Ε. Ολυμπιακού. 

Στην αθλητική συνάντηση συμμετείαν 7 ποδοσφαιρικές ομάδες από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπως ο Π.Α.Ο.Κ. Ισακίου, Π.Α.Ο.Κ. Κομοτηνής, "ΑΣΠΙΔΑ" Ξάνθης, "ΟΡΦΕΑΣ" Δικαίων, "ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ" Αλεξανδρούπολης, "ΕΘΝΙΚΟΣ" Αλεξανδρούπολης καθώς και η διοργανώτρια ομάδα "ΝΙΚΗ" Απαλού Αλεξανδρούπολης.


Με αίτημα της αθλητικής διοργανώτριας ομάδας, παραβρέθηκε η Ομάδα Υγειονομικής Κάλυψης του Τομέα Νοσηλευτικής στους ποδοσφαιρικούς αγώνες για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Ειδικότερα οι εθελοντές μας περιποιήθηκαν περιστατικά που αφορούσαν θλάσεις,τραύματα, εγκαύματα και ρινορραγία



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου