LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

 Στις 13 Ιουλίου ξεκίνησε η πέμπτη ομάδα κοινού στο Πρόγραμμα  Εκπαίδευσης των Πρώτων Βοηθειών για το έτος 2018 και ολοκληρώθηκε στις 18 Ιουλίου 2018.



 

 Τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα διδασκαλίας του τμήματος με τους συμμετέχοντες να λαμβάνουν γνώση στις βασικές αρχές των Πρώτων Βοηθειών αρχικά σε θεωρητικό και έπειτα στο πρακτικό μέρος. 



Μετά το πέρας των μαθημάτων ακολούθησε η γραπτή αξιολόγηση των  εκπαιδευομένων με στόχο την εμπέδωση των  γνώσεων για τη σωστή παροχή των πρώτων βοηθειών.
Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα λαμβάνουν το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα των Πρώτων Βοηθειών, με την έγκριση του Ευρωπαϊκού Κέντρου Αναφοράς για την Εκπαίδευση των Πρώτων Βοηθειών, το οποίο αποστέλλεται από την Κεντρική Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου