LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ

Στις 4 Αυγούστου  2018 επισκέφτηκαν τα γραφεία του Τοπικού Τμήματος Ε.Ε.Σ  Αλεξανδρούπολης η 41η Κοινότητα Ανιχνευτών Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην πόλη μας επέλεξαν να εκμεταλλευτούν δημιουργικά την παραμονή τους παρακολουθώντας το πρόγραμμα Εκπαίδευσης των Πρώτων Βοηθειών του Ερυθρού Σταυρού.

Η Νοσηλεύτρια-Εκπαιδεύτρια Ειρήνη Παπάζογλου καλωσόρισε τους 12 προσκόπους στην πόλη και στην αίθουσα διδασκαλίας του τμήματος αναφέροντας αρχικά την ιστορία και το έργο του Ερυθρού Σταυρού.

Ακολούθησε η εκπαίδευση των Πρώτων Βοηθειών σε περιπτώσεις τραυμάτων, εγκαυμάτων και μυοσκελετικών κακώσεων. Παράλληλα με το θεωρητικό μέρος των μαθημάτων πραγματοποιήθηκε και η πρακτική άσκηση μέσω βιωματικών σεναρίων με τη συμμετοχή των εκπαιδευόμενων προσκόπων. 

Τους ευχαριστούμε για τη συνεργασία και τους ευχόμαστε καλό υπόλοιπο διακοπών!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου