LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ BLS/AED

Στις 26 Οκτωβρίου 2018 υλοποιήθηκε  στο Ξενοδοχείο "ALEXANDER BEACH HOTEL" το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Βασικής Υποστήριξης Ζωής και χρήσης  Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή (BLS/AED) από την Νοσηλεύτρια-Εκπαιδεύτρια του τμήματος κυρία Ειρήνη Παπάζογλου.

Αποδέκτες του προγράμματος ήταν τα μέλη της Ομάδας του Τμήματος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης έπειτα από σχετικό αίτημα του συλλόγου.

Οι εκπαιδευόμενοι συμμετείχαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό στα βιωματικά μαθήματα σε συνδυασμό με τη χρήση των εξειδικευμένων προπλασμάτων και οπτικοακουστικού υλικού.
Παράλληλα μας μετέφεραν τις δικές τους εμπειρίες από την ενασχόλησή τους με το συγκεκριμένο άθλημα τονίζοντας τη σπουδαιότητα της γνώσης των πρώτων βοηθειών για την ορθή παροχή τους και για την αντιμετώπιση περιστατικών που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής  τους στον θαλάσσιο χώρο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου