LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

Η Ομάδα Υγειονομικής Κάλυψης του Τομέα Νοσηλευτικής παραβρέθηκε στις αγωνιστικές προσπάθειες των τοπικών ομάδων βόλεϊ "ΦΟΙΝΙΚΑΣ",  μπάσκετ Α.Ο. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ και "ΒΟΡΕΑΣ" χάντμπολ για την παροχή των πρώτων βοηθειών στους συμμετέχοντες αθλητές και θεατές. 
Συγκεκριμένα η Ομάδα των Εθελοντών ήταν παρούσα:

Στον Α' γύρο του Στ' Ομίλου του πρωταθλήματος παγκορασίδων βόλεϊ της ομάδας "ΦΟΙΝΙΚΑΣ" έναντι της ομάδας "ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ" στις 15 Δεκεμβρίου, 

 Επιπλέον, την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο των Φερών το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ακαδημιών Χάντμπολ με τη συμμετοχή 150 παιδιών από Αλεξανδρούπολη, Δράμα και Προσοτσάνη υπό τη διοργάνωση του Α.Ε.Π.Σ"ΒΟΡΕΑ" Αλεξανδρούπολης.
Στη 17η αγωνιστική  της Ομάδας Μπάσκετ "ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ" έναντι της ομάδας "ΑΙΑΣ" Κομοτηνής στην κατηγορία των κορασίδων στις 16 Δεκεμβρίου.
Στην 18η αγωνιστική της Ομάδας Μπάσκετ "ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ" έναντι της Ομάδας "ΓΑΣ" στην κατηγορία των παίδων, επίσης στις 16 Δεκεμβρίου.

Οι εθελοντές μας έδωσαν τις πρώτες βοήθειες σε περιστατικά διαστρεμμάτων, θλάσεων και κεφαλαλγιών.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου