LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΓΩΝΩΝ ΒΑΔΗΝ

Στις 20 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 18ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βάδην Ανδρών - Γυναικών, Εφήβων - Νεανίδων (U20) και Παίδων (U18), καθώς και το Πανελλήνιο Πρωταθλήμα 20.000 μ. Βάδην Ανδρών - Γυναικών που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ, σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.



 Περίπου 180 αθλητές συμμετείχαν στην διοργάνωση χαρίζοντας αθλητικές στιγμές στους  μικρούς και μεγάλους θεατές  που συγκεντρώθηκαν στην παραλιακή οδό για να ενθαρρύνουν και να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των αθλητών.

Στην αθλητική συνάντηση συμμετείχε η Ομάδα Υγειονομικής Κάλυψης του Τομέα Νοσηλευτικής απαρτίζοντας δύο σταθμούς Πρώτων Βοηθειών για την οργανωμένη παροχή Πρώτων Βοηθειών στους συμμετέχοντες αθλητές αντιμετωπίζοντας περιστατικά θλάσεων και λιποθυμικών καταστάσεων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου