LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

Από τις 4 Οκτωβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου 2019 ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση του προγράμματος των Πρώτων Βοηθειών  σε τέσσερις ομάδες πολιτών και φοιτητών από τις Νοσηλεύτριες-Εκπαιδεύτριες του τμήματος κυρίες Αλεξάνδρα Μπαμπούλη και Ειρήνη Παπάζογλου.

   Τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα διδασκαλίας του τμήματος με τους συμμετέχοντες να λαμβάνουν γνώση σε όλο το φάσμα των Πρώτων Βοηθειών αρχικά σε θεωρητικό και έπειτα σε πρακτικό επίπεδο, ενώ συμμετείχαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα βιωματικά σενάρια μαθημάτων, που στοχεύουν στην κατανόηση και αφομοίωση  της ορθής παροχής των πρώτων βοηθειών.

  Το τέλος των μαθημάτων ολοκληρώθηκαν με την γραπτή αξιολόγηση των  εκπαιδευόμενων που αποτελεί περισσότερο ως εκπαιδευτική μέθοδος εμπέδωσης  των βασικών αρχών των Πρώτων Βοηθειών.
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου