LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΟΥΤΡΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Στις 31 Οκτωβρίου 2019 η Εκπαιδεύτρια-Νοσηλεύτρια του τμήματος κυρία Ειρήνη Παπάζογλου βρέθηκε στην κοινότητα των Λουτρών Αλεξανδρούπολης έπειτα από αίτημα της κοινότητας για την ενημέρωση των μελών της σχετικά με τις Πρώτες Βοήθειες.

Η κυρία Παπάζογλου ανέφερε αρχικά την ιστορία και τις δράσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ενώ έπειτα παρουσίασε την παροχή των πρώτων βοηθειών σε περιπτώσεις τραύματος, εγκαύματος, δήγματος ερπετού, εμφράγματος και στηθάγχης.

Την ενημέρωση παρακολούθησαν 22 μέλη της κοινότητας, τα οποία μοιράστηκαν τις απορίες και τις εμπειρίες τους τονίζοντας την σπουδαιότητα της γνώσης και  της ορθής παροχής των πρώτων βοηθειών για την αντιμετώπιση περιστατικών στο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου