LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με την Αθλητική Ομάδα Βόλει"ΦΟΙΝΙΚΑΣ" Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2019 στο κλειστό γήπεδο του "ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ" η παράδοση υγειονομικού υλικού με σκοπό την ενίσχυση των φαρμακείων της Ομάδας Υγειονομικής Κάλυψης.

Η γιατρός της Ομάδας των Εθελοντών Νοσηλευτικής  και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου-Αγγειοχειρουργός κυρία Ευτυχία Ελευθεριάδου συνοδευόμενη από το αναπληρωματικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κυρία Θεοδώρα Καζακίδου, παρέλαβαν δύο ηλεκτρονικά πιεσόμετρα  από τη διοίκηση της αθλητικής ομάδας για την υγειονομική κάλυψη των αθλητικών αγώνων της ομάδας.

Η Γενική Γραμματέας του τμήματος ευχαρίστησε θερμά για την παράδοση του υλικού και διαβεβαίωσε για τη μελλοντική συνεργασία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου