LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Ο Ε.Ε.Σ. ΣΤΗΝ 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ


Στις 18 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του "ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ" η 17η αγωνιστική για την ομάδα του Εθνικού έναντι της ομάδας του Ηρακλή.

Το κατάμεστο από το φίλαθλο κοινό γήπεδο επικρότησε την προσπάθεια των παικτών του Εθνικού, οι οποίοι κατάφεραν να κερδίσουν θετικό αποτέλεσμα και σ' αυτον τον αγώνα.

Παρούσα στην αθλητική συνάντηση η Ομάδα Υγειονομικής Κάλυψης του Τομέα Νοσηλευτικής Ε.Ε.Σ. με σκοπό την παροχή των πρώτων βοηθειών σε περιστατικά ατυχημάτων αλλά και τη νοσηλευτική φροντίδα, οπουδήποτε κριθεί απαραίτητη.






 Ευχαριστούμε το  radiomax και τον δημοσιογράφο Γιάννη Ναλμπάντη για τη φωτογραφία, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στο παρακάτω άρθρο: http://radiomax.gr/%ce%bf-%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b7%cf%82-%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%b7%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου