LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Στις 21 Νοεμβρίου 2018 ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση της τρίτης ομάδας των Εθελοντών Νοσηλευτικής με κεντρικό θέμα τις Πρώτες Βοήθειες  από τις Νοσηλεύτριες-Εκπαιδεύτριες του τμήματος κυρίες Αλεξάνδρα Μπαμπούλη και Ειρήνη Παπάζογλου.
 
  Το πρόγραμμα εκπαίδευσης ξεκίνησε στις 14 Νοεμβρίου και στοχεύει στην εκπαίδευση όλων των Εθελοντών Νοσηλευτικής που απαρτίζουν την Ομάδα της Υγειονομικής Κάλυψης  και συμμετέχουν στις πολιτιστικές, κοινωνικές και αθλητικές εκδηλώσης της πόλης.
 
 Οι εθελοντές εκπαιδεύτηκαν ειδικότερα στη σωστή χρήση του φαρμακευτικού υλικού καθώς και στην αντιμετώπιση των συνηθέστερων περιστατικών  που προκύπτουν στις υγειονομικές καλύψεις. Επίσης, διδάχτηκε και το μάθημα της Δεοντολογίας, στο  οποίο διευκρινίστηκαν οι υποχρεώσεις του εθελοντή έναντι του οργανισμού που εκπροσωπεί με τη στολή του.
 
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον σεβασμό και  τήρηση των βασικών αρχών του κινήματος, στο πλαίσιο των οποίων αρμόζει να συμπεριφέρεται ο εθελοντής του Ερυθρού Σταυρού.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου