LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

  Στις 10 Μαϊου 2014 με αφορμή τις εκδηλώσεις του εορτασμού της απελευθέρωσης της πόλης το Εθνολογικό Μουσείου  Αλεξανδρούπολης οργάνωσε την αναπαράσταση παλαιών φωτογραφιών. Μία εξ' αυτών αφορούσε σε εθελόντριες Νοσηλευτικής μπροστά από την Ακαδημία Αλεξανδρούπολης. 
  
Το περιφερειακό τμήμα σε συνεργασία με την Πρόεδρο του Εθνολογικού  Μουσείου  κυρία Γιαννακίδου παρείχε τις στολές για την παραπάνω φωτογράφιση, ενώ η Υγειονομική Ομάδα συμμετείχε στις εκδηλώσεις που ακολούθησαν.













  Το ίδιο απόγευμα η Ομάδα Υγειονομικής Κάλυψης παραβρέθηκε στην εκδήλωση "Παραδοσιακά Ζυμώματα" με παρουσιαστή τον Ηλία Μαμαλάκη, στην οποία συμμετείχαν 120 παιδιά από διάφορα δημοτικά σχολεία της πόλης δημιουργώντας  εδέσματα από τοπικά προϊόντα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου