LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Ε.Ε.Σ.



22η  Εκπαίδευση Εθελοντών Νοσηλευτικής του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρουπολης



  Το περιφερειακό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξανδρούπολης σας γνωστοποιεί, ότι θα γίνει εκπαίδευση Εθελοντών Νοσηλευτικής από τις Εκπαιδεύτριες του Ε.Ε.Σ και γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων στην αίθουσα διδασκαλίας του τμήματος.

  Το πρόγραμμα της εκπαίδευσης είναι 7 εβδομάδων θεωρητικής εκπαίδευσης και 60 ώρες πρακτικής άσκησης στο Νοσοκομείο της πόλης μας. Τα θεωρητικά μαθήματα έχουν βασικές αρχές της Παθολογίας, Χειρουργικής, Ανατομίας, Νοσηλευτικής, Διαιτητικής, και Πρώτων Βοηθειών.

 Η έναρξη του προγράμματος θα γίνει τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014 και τα θεωρητικά μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη  16.00-19.00 μ.μ.

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους  στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού Ειρήνης 41 στον 2ο όροφο, από της 9.00 π.μ. έως τη 1.00 μ.μ.

      Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος του τμήματος                                            Γεν.Γραμματέας


             Γεώργιος Κουκουράβας                                           Ευτυχία Ελευθεριάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου