LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΕΝΑΡΞΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ


Στις 8 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. η έναρξη του προγράμματος της Εκπαίδευσης Εθελοντών Νοσηλευτικής Ε.Ε.Σ.

Τελέστηκε πρώτα αγιασμός ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου, του προσωπικού  του τμήματος και της νέας τάξης των εν δυνάμει εθελοντών, 45 σε αριθμό.

Ακολούθησε ομιλία του Προέδρου Γεωργίου Κουκουράβα, ο οποίος καλωσόρισε τους νέους εθελοντές στην οικογένεια του Ερυθρού Σταυρού Αλεξανδρούπολης .

 

Έπειτα η κυρία Τσορμπατζίδου Κυριακή, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και πρώην Διευθύνουσα του Νοσοκομείου, μίλησε για την ιδέα του Ερυθρού Σταυρού και την αξία της εθελοντικής  προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Τέλος, η Εκπαιδεύτρια-Νοσηλεύτρια του Τομέα Νοσηλευτικής του τμήματος κυρία και υπεύθυνη του προγράμματος Εκπαίδευσης Εθελοντών Νοσηλευτικής  Ειρήνη Παπάζογλου, έδωσε  στους εθελοντές αναλυτικό πρόγραμμα των θεωρητικών μαθημάτων και της πρακτικής άσκησης.


Παρούσες στον αγιασμό οι εθελόντριες του τμήματος

 Σημειώνουμε ότι τα τα θεωρητικά μαθήματα αναλαμβάνουν εκτός από την υπεύθυνη εκπαιδεύτρια του τμήματος και γιατροί, οι οποίοι αφιλοκερδώς θα διδάξουν τα μαθήματα της Χειρουργικής, Ανατομίας, Παθολογίας και Διαιτητικής.







Λύνοντας τις τελευταίες απορίες















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου