LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ




Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 πραγματοποίηθηκε η κοπή της βασιλόπιτας  του περιφερειακού τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης.






 






 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους το Διοικητικό Συμβούλιο του τμήματος, οι τοπικές αρχές, οι εθελοντές Νοσηλευτικής, η νέα τάξη εθελοντών που ήδη εκπαιδεύεται καθώς και φίλοι του Ερυθρού Σταυρού. 

 




    










Αξιοσημείωτη ήταν η στιγμή απονομής της τιμητικής πλακέτας του Ερυθρού Σταυρού από τον Πρόεδρο του τμήματος, Γιώργο Κουκουράβα, στον πανοσιολογιότατο και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, κύριο Απόστολο Καβαλιώτη, ως ελάχιστο φόρο τιμής για το εκπαιδευτικό και κοινωνικό του έργο. 








Θυμίζουμε ότι ο πανοσιολογιότατος  Απόστολος Καβαλιώτης τιμήθηκε πρόσφατα απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τον Χρυσό Σταυρό του Τάγματος της Τιμής, που είναι το ανώτατο παράσημο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου