LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Στις 30 Μαϊου 2015 διοργανώθηκε στο γήπεδο του Αθλητικού Ομίλου Μαϊστρου Αλεξανδρούπολης η αθλητική   γιορτή  ακαδημιών ποδοσφαίρου Νόμου Έβρου "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ" από τον Σύνδεσμο Προπονητών Έβρου.

Δέκα αθλητικές ακαδημίες με 600 μικρούς αθλητές συναντήθηκαν και αγωνίστηκαν στο γήπεδο της Μαϊστρου Αλεξανδρούπολης μαθαίνοντας, μέσα από το παιχνίδι, τις αξίες και τα οφέλη του αθλητισμού.

Συμπαραστάτης στη διοργάνωση αυτή ήταν και το Περιφερειακό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Αλεξανδρούπολης με την παρουσία της Υγειονομικής Ομάδας Κάλυψης.

Οι εθελοντές μας βοήθησαν σε περιστατικά κακώσεων μαλακών μορίων και δήγμα εντόμου.

Στο τέλος της εκδήλωσης βραβεύτηκαν τα παιδιά για την προσπάθειά τους.
Επίσης, βραβεύτηκε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός  για τη συμμετοχή και ανιδιοτελή προσφορά του στις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες της πόλης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου