LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ

Στις 17 Απριλίου 2016 η Αλεξανδρούπολη καλωσόρισε με μεγάλες τιμές τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Έλλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.


Ο μητροπολιτικός ναός του Αγίου Νικολάου υποδέχθηκε τον Μακαριώτατο για να χοροστατήσει στον ΣΤ' και τελευταίο κατανυκτικό Εσπερινό της Μεγάλης Τεσσαρακοστής μαζί με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης κ.κ. Άνθιμο.

 
Εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και πλήθους κόσμου κατέκλυσε τον Ναό για ν 'ακούσει την πνευματική ομιλία του Προκαθήμενου της Ελλαδικής Εκκλησίας.




                                 
 Στη δοξολογία το Τοπικό Τμήμα Αλεξανδρούπολης εκπροσωπήθηκε επάξια από τις Εθελόντριες του Τομέα Νοσηλευτικής.










Οι φωτογραφίες προέρχονται από το φωτογραφικό ρεπορτάζ του ηλεκτρονικού ιστότοπου  alexandroupoli on line και των δημοσιογράφων Γιάννη Ναλμπάντη και Χρήστο Μπόνη: https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiUjOTc7-XMAhXiKMAKHZG-CmgQFggrMAM&url=http%3A%2F%2Fwww.alexpolisonline.com%2F2016%2F04%2Fphotos.html&usg=AFQjCNEZlIQrkVVFkaaVtNBgnEb3QHA3xg&sig2=V5eOS4e6E59KlIkGulevxg 

 καθώς και από τον ηλεκτρονικό ιστότοπο του ραδιοφωνικού σταθμού maximum fm από το ρεπορτάζ του Γιάννη Ναλμπάντη:
https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiUjOTc7-XMAhXiKMAKHZG-CmgQFgg9MAY&url=https%3A%2F%2Fwww.evros24.gr%2Fgeneral%2Fitem%2F26470-episkepsi-arxiepiskopou-ieronymou-stin-aleksandroypoli-photos&usg=AFQjCNHy5A_nqWOhZR3Ch6QtUl0qmpI_RA&sig2=UWUzE2uso5AfsnDqWas2pw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου