LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Το Τοπικό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την Ιατρική Υπηρεσία και το Τμήμα της Κοινωνικής Εργασίας του Νοσοκομείου, έδωσε το παρόν στην προσοχή και τη φροντίδα δύο παιδιών ηλικίας 4,5 και 10 ετών έως την τοποθέτησή τους σε Δομή Παιδικής Προστασίας .

Από τις 4 έως τις 10 Αυγούστου μία ομάδα 10 Εθελοντών Νοσηλευτικής με 12ωρη παρουσία  στην  Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου, ανταποκρίθηκαν επάξια στις ανάγκες που προέκυψαν, νοσηλευτικές και ψυχολογικές,  των δύο ανήλικων τέκνων.

Η άμεση ανταπόκριση των εθελοντών μας στο έκτακτο αίτημα του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Νοσοκομείου αποδεικνύει την έμπρακτη διάθεση προσφοράς και την ευαισθητοποίησή τους σε θέματα που αφορούν την παιδική ηλικία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου