LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

Στις 5 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο "ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ" Αλεξανδρούπολης παρουσίαση των δράσεων των εθελοντικών συλλόγων και φορέων της πόλης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, που εορτάζεται  παγκοσμίως την 5η Δεκεμβρίου.

Η  Περιφερειακή Ενότητα Έβρου διοργάνωσε την παραπάνω δράση με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σε θέματα που αφορούν στον εθελοντισμό και τον τρόπο που μπορεί ο καθένας να προσφέρει εθελοντικά και ανιδιοτελώς στον συνάνθρωπο.

Συνολικά, δεκαεννιά Εθελοντικοί Σύλλογοι και Φορείς, συμμετείχαν από τις 9:00 π.μ. έως τις 9:00 μ.μ., σε διαμορφωμένη αίθουσα τους Νομαρχείου στην Αλεξανδρούπολη, παρουσιάζοντας  το έργο και τη δράση τους σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας αλλά και σε συμπολίτες μας.


Σημαντική ήταν και η παρουσία του Περιφερειακού τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης με τους εθελοντές του Τομέα Νοσηλευτικής, οι οποίοι διένειμαν ενημερωτικό υλικό σχετικά με τα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιούνται στο τμήμα αλλά και το έργο που προσφέρει ο Ερυθρός Σταυρός στην τοπική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου