LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ 26ης ΣΕΙΡΑΣ

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης σας ενημερώνει ότι, θα πραγματοποιηθεί Εκπαίδευση Εθελοντών Νοσηλευτικής στην αίθουσα διδασκαλίας του τμήματος, από τις Νοσηλεύτριες-Εκπαιδεύτριες του τμήματος και από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων. 

Το πρόγραμμα της Εκπαίδευσης αποτελείται από τη θεωρητική εκπαίδευση (9 εβδομάδες) και την πρακτική άσκηση (60ώρες) στο Νοσοκομείο της πόλης μας.

Η έναρξη του προγράμματος θα γίνει τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 και τα θεωρητικά μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη  16.00-19.00 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού, Ειρήνης 41, στον 2ο όροφο, από τις 8.30 π.μ. έως τη 2.30 μ.μ.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων η 22η Φεβρουαρίου 2019.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου