LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΓΩΝΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Στις 23 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο του "ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ" το Μινι Τουρνουά Χάντμπολ υπό τη διοργάνωση του ΑΕΠΣ ΒΟΡΕΑΣ Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στην αθλητική συνάντηση συμμετείχαν μικροί αθλητές από  αθλητικά σωματεία της Αλεξανδρούπολης, της Δράμας, της Προσοτσάνης και του Νευροκοπίου να συναγωνιστούν μεταξύ τους αλλά κυριότερα να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα.

Στην αθλητική αυτή γιορτή, η Ομάδα Υγειονομικής Κάλυψης του Τομέα Νοσηλευτικής έδωσε το "παρών" για την πρόληψη και παροχή πρώτων βοηθειών στους συμμετέχοντες αθλητές αλλά και θεατές. Συγκεκριμένα οι εθελοντές μας αντιμετώπισαν περιστατικά τραυμάτων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου