LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ RUN GREECE 2019


 Στις 16 Οκτωβρίου 2019 η Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πραγματοποίησε στον χώρο του Νομαρχείου Αλεξανδρούπολης τη βράβευση των συμμετεχόντων εθελοντών και των συνεργαζόμενων φορέων που στήριξαν την αθλητική διοργάνωση "RUN GREECE 2019".


 Ανάμεσα στους βραβευθέντες φορείς και συλλόγους και ο Ερυθρός Σταυρός, που εκπροσωπήθηκε από την γιατρό της ομάδας και Γραμματέα του Τοπικού Διοικητικού Συμβουλίου κυρία Ευτυχία Ελευθεριάδου καθώς και τους Εθελοντές του Τομέα Νοσηλευτικής από την Ομάδα Υγειονομικής Κάλυψης για την ουσιαστική συνδρομή τους στους σταθμούς των Πρώτων Βοηθειών για την υγειονομική κάλυψη των αθλητών.


 Πιστεύουμε ότι ανάλογες εκδηλώσεις αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν το έργο των εθελοντών, ενώ παράλληλα αποτελούν και ηθική ικανοποίηση για τον προσωπικό χρόνο που διαθέτουν στην υπηρεσία του Ε.Ε.Σ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου