LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

 Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Πρώτων Βοηθειών πραγματοποιήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2020 στον εξωτερικό χώρου του Νομαρχείου, Επίδειξη Παροχής Πρώτων Βοηθειών για καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) για ενήλικες και παιδιά, σύμφωνα με τα νέα πρωτόκολλα για τον Covid-19 καθώς και επίδειξη για τη σωστή χρήση και αφαίρεση μάσκας και γαντιών.

 

Παράλληλα, στο χώρο της σκηνής οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να μάθουν για τα προγράμματα Εκπαίδευσης των Πρώτων Βοηθειών που διεξάγονται στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού της πόλης με τη χορήγηση του Ευρωπαϊκού Διπλώματος, να δουν από κοντά τα εκπαιδευτικά προπλάσματα ενηλίκου και βρέφους και τον εκπαιδευτικό απινιδιστή.

 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου