LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Για 7η  χρονιά πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη στις 19 Σεπτεμβρίου 2021 υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και αρωγό την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, η αθλητική διοργάνωση "RUN GREECE".


Το Περιφερειακό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Αλεξανδρούπολης συμμετείχε στην αθλητική διοργάνωση με την Ομάδα Υγειονομικής Κάλυψης του Τομέα Υγείας, έπειτα από αίτημα του ΣΕΓΑΣ, με τη συνδρομή των Νοσηλευτριών-Εκπαιδευτριών του τμήματος, Αλεξάνδρας Μπαμπούλη και Ειρήνης Παπάζογλου όπως επίσης και της ιατρού της ομάδας Δέσποινας Σεϊτάνη-Μικροβιολόγο και Μέλος του Δ.Σ. 


Οι Εθελοντές μας ήταν παρόντες και στους σταθμούς Πρώτων Βοηθειών παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες, κατά τη διάρκεια και τη λήξη των αγώνων,  όπου κρίθηκε απαραίτητο.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου