LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΣΕ ΑΣΚΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ

   Στις 31 Μαΐου 2024, πραγματοποιήθηκε στον κρατικό αερολιμένα Αλεξανδρούπολης άσκηση έκτακτης ανάγκης με περιστατικό διαχείρισης ύποπτων αντικειμένων και ομηρίας καθώς και υπέρπτησης ΣΜηΕΑ.

      Η άσκηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων & Διαχείρισης Κρίσεων του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας με τη συμμετοχή στελεχών  από τις αστυνομικές υπηρεσίες των    Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας, Ροδόπης, Ξάνθης και Καβάλας , της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, του Ε.Κ.Α.Β. Αλεξανδρούπολης, της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Αλεξανδρούπολης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης.

      Οι Νοσηλεύτριες-Εκπαιδεύτριες του τμήματος παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ως παρατηρητές την άσκηση,  για την ενδεχόμενη συμμετοχή τους σε πιθανό μελλοντικό έκτακτο γεγονός.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου