LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ SOS

 

Στα Χωριά S.O.S βρέθηκε η Εκπαιδεύτρια-Νοσηλεύτρια του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης κυρία Ειρήνη Παπάζογλου, έπειτα από  αίτημα-κάλεσμα του προσωπικού της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης S.O.S, που εδρεύει στο Αρίστεινο.

 
 

Ο λόγος ήταν εκπαιδευτικός καθώς στις 30 Μαρτίου, 1 και 3 Απριλίου 2015 πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού των Χωριών S.O.S. στο πλήρες πρόγραμμα των Πρώτων Βοηθειών που περιλάμβανε τη θεωρία και την πρακτική άσκηση.



 



Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον συμμετείχαν όλοι οι εργαζόμενοι  στο βιωματικό μέρος των μαθημάτων.






Στόχος τους, αφενός η επιμόρφωσή τους και αφετέρου η διασφάλιση της αρτιότερης και αποτελεσματικότερης αντιμετώπισης πιθανών ατυχηματων και την παροχή των πρώτων βοηθειών στον εργασιακό τους χώρο, που σφύζει από παιδιά όλων των ηλικιών. 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου