LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

Στις 25 Απριλίου 2015 πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία τριών τάξεων εθελοντών Νοσηλευτικής.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Αλεξανδρούπολης παρουσία των τοπικών αρχών, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, συγγενών των εθελοντών και του κόσμου της Αλεξανδρούπολης.

Τον εναρκτήριο λόγο έκανε ο Πρόεδρος του τμήματος Γεώργιος Κουκουράβας καλωσορίζοντας τα νέα μέλη στην οικογένεια του Ερυθρού Σταυρού και του τοπικού τμήματος και καλώντας τους να συμμετέχουν στο κοινωφελές  έργο του.


Ακολούθησε η απονομή πτυχίων των εθελοντών Νοσηλευτικής, κατα την οποία εκπρόσωποι των αρχών απένειμαν τα πτυχία και τους κανονισμούς των εθελοντών ως διασφράγιση της εκπαίδευσής τους και ως την επίσημη  ταυτότητα τους, αυτή του εθελοντή.






 Στη συνέχεια, Εθελόντρια Νοσηλευτικής διάβασε την Υπόσχεση του Εθελοντή με την οποία οι εθελοντές υποσχέθηκαν σεβασμό και τήρηση των αρχών του Ερυθρού Σταυρού και στα φιλανθρωπικά του ιδεώδη.



Στο τέλος του προγράμματος, Εθελόντρια Νοσηλευτικής εκφώνησε ομιλία με την οποία μοιράστηκε τις  δημιουργικές στιγμές εκπαίδευσης των εθελοντών, τις ευχαριστίες τους έναντι των εκπαιδευτριών τους, των ιατρών που δίδαξαν στο εθελοντικό, καθώς και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος που στάθηκε αρωγό, όπου ήταν απαραίτητο.








 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τη φωτογράφο, Αθηνά Δρατζίδου,  για την ανιδιοτελή προσφορά της στην κάλυψη της εκδήλωσής εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τα φιλάνθρωπα αισθήματά της.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου