LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΑΦΗΣ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

 
 Την Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014, στον αρχαιολογικό χώρο της Μεσημβρίας, πραγματοποιήθηκε η λαμπερή και συνάμα λιτή τελετή της "Αφής της Φλόγας της Ελπίδας" για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες των Special Olympics που θα λάβουν χώρα στην Αμβέρσα.

Οι εθελόντριες παρούσες και στις πρόβες

Συνεργασία με τους εθελοντές των Special Olympics
 Τιμητική ήταν η παρουσία της Προέδρου των Special Olympics Ελλάδος κυρίας Γιάννας Δεσποτοπούλου καθώς και των Προέδρων της Οργανωτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκών Αγώνων Special Olympics Antwerp κυρίου Guido Kestens και των Special Olympics Ευρώπης-Ευρασίας κυρίας Mary Devis.

Το παρόν έδωσαν επίσης εκπρόσωποι των τοπικών αρχών αλλά και πλήθος κόσμου που παρακολούθησε με ιδιαίτερη κατάνυξη την εκδήλωση.



  Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ., ο Πρόεδρος κύριος Γεώργιος Κουκουράβας και η Γενική Γραμματέας κυρία Ευτυχία Ελευθεριάδου, πλαισίωσαν την Ομάδα Υγειονομικής Κάλυψης ( η τελευταία και ώς γιατρός αυτής).

 


 Η ομάδα μας αντιμετώπισε και περιποιήθηκε περιστατικά θλάσεων και εγκαυμάτων.


 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου