LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

RUN GREECE ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ


   Στις 28 Σεπτεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε το 5ο Run Greece στην Αλεξανδρούπολη.

  Στο κάλεσμα του ΣΕΓΑΣ, που διοργάνωσε τους αγώνες δρόμου, απάντησε θετικά ο κόσμος της πόλης με τη μεγάλη συμμετοχή ενηλίκων και παιδιών.

  Το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, έπειτα από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ της Αλεξανδρούπολης, συμμετείχε με την Ομάδα Υγειονομικής Κάλυψης του Τομέα Νοσηλευτικής.


  Οι εθελοντές μας, μαζί με τις γιατρούς της Ομάδας και τις εκπαιδεύτριες του τμήματος, έτρεξαν μαζί με τα παιδιά, παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στους διαγωνιζόμενους και στάθηκαν με υπευθυνότητα και στον κεντρικό σταθμό των Πρώτων Βοηθειών που βρισκόταν στο σημείο έναρξης-λήξης, αλλά και σε μικρότερο σταθμό που στήθηκε σε χώρο έναντι του πάρκου των Προσκόπων.

  Στη διάρκεια και στο τέλος των αγώνων καταγράφηκαν  περιστατικά  όπως ναυτίες, ζαλάδες, εμετοί, μυικές κράμπες, πλύσεις οφθαλμού, ανεύρεση οικείων ατόμων έως και αντικειμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου