LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Το Τοπικό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης έκοψε σήμερα 31 Ιανουαρίου 2016 την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτά του στην αίθουσα της Λέσχης των Αξιωματικών Φρουράς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Άνθιμος, ο Δήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Αλεξανδρούπολης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης  και εκπρόσωποι τοπικών αρχών.

Όλοι τους  χαιρέτησαν το έργο του Ε.Ε.Σ. και ειδικότερα του τμήματος στην τοπική κοινωνία και έτειναν χέρι βοηθείας, αλληλεγγύης και αγαστής συνεργασίας με τον Ερυθρό Σταυρό. 

Παρόντες επίσης και οι εθελοντές μας, τα μέλη και οι φίλοι του Ε.Ε.Σ., οι οποίοι δίνουν το παρόν σε κάθε ερυθροσταυρική δραστηριότητα.

Κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι δράσεις του Τοπικού Τμήματος για το 
 2015 (για να δείτε το βίντεο κάντε κλικ εδώ), καθώς και το ντοκυμαντέρ του δημοσιογράφου Λεωνίδα Καλλιδώνη για την προσφορά του Ε.Ε.Σ. στα νησιά Χίου και Λέσβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου