LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ


 Στις 15 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του τμήματος αγιασμός με αφορμή την έναρξη  του προγράμματος Εκπαίδευσης Εθελοντών Νοσηλευτικής.


Παρόν το Διοικητικό Συμβούλιο και εθελοντές Νοσηλευτικής παλαιότερων σειρών.

Η αίθουσα, όμως, ξεχείλισε από την παρουσία των νέων εν δυνάμει εθελοντών Νοσηλευτικής, οι αιτήσεις των οποίων ξεπέρασαν τις 50 σε αριθμό!


Ακολούθησε χαιρετισμός  της Γενικής Γραμματέως του τμήματος, κυρίας Έφης Ελευθεριάδου, η οποία καλωσόρισε τους νέους εθελοντές στην οικογένεια του Ερυθρού Σταυρού. Με την ομιλία της τόνισε τη μεγάλη αξία και πολυετή προσφορά της οικογένειας αυτής στην ελληνική κοινωνία και τους κάλεσε να γίνουν συμμέτοχοι και συνοδοιπόροι στο πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο του Ερυθρού Σταυρού.

Έπειτα η εκπαιδεύτρια-Νοσηλεύτρια του προγράμματος, κυρία Ειρήνη Παπάζογλου, ενημέρωσε τους εκπαιδευόμενους για διάφορες λεπτομέρειες του προγράμματος, όπως τον αριθμό των δικαιολογούμενων απουσιών, την προαιρετική παραγγελία των βιβλίων-μαθημάτων καθώς και της στολής του Ε.Ε.Σ., που πρόκειται να φορέσουν στην πρακτική άσκηση.

Τέλος, διανεμήθηκε σε όλους το αναλυτικό πρόγραμμα των μαθημάτων της θεωρητικής και πρακτικής άσκησης του προγράμματος εκαπάιδευσης.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου