LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Ο Ε.Ε.Σ. ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ "ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2018".

Στις 12 Οκτωβρίου 2018 ολοκληρώθηκε η τελική φάση της διακλαδικής άσκησης "ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2018"  στο πεδίο "ΑΕΤΟΣ" του Νομού Έβρου με τη συμμετοχή αρμάτων μάχης, δυνάμεις του πυροβολικού και μαχητικών αεροσκαφών παρουσία πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας καθώς και τοπικών αρχών.

Την άσκηση επίσης παρακολούθησαν οι Εθελοντές Νοσηλευτικής του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Αλεξανδρούπολης πλαισιωμένοι από τις Νοσηλεύτριες-Εκπαιδεύτριες του τμήματος, έπειτα από πρόσκληση του Στρατηγού Διοικητή της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης  Μεραρχίας Πεζικού.


 
Παράλληλα, στο πλαίσιο της άσκησης,ένα μικρό τμήμα Εθελοντών Νοσηλευτικής συμμετείχε στο νοσηλευτικό κατάλυμα του στρατιωτικού νοσοκομείου βοηθώντας το ιατρικό προσωπικό επισφραγίζοντας τις σχέσεις φιλίας και συνεργασίας με τη ΧΙΙ Μεραρχία και το Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου