LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Η ΟΜΑΔΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΟ 5ο RUN GREECE

Για 5η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη στις 30 Σεπτεμβρίου 2018, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και αρωγό την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, η αθλητική διοργάνωση "RUN GREECE".

Περισσότερα από 3500 άτομα, αθλητές και μη,  αψηφώντας τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες έδωσαν το "παρών" στις διαδρομές 10χιλιομέτρων, 5 χιλιομέτρων και 800 μέτρων.

Το Τοπικό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού συμμετείχε στην αθλητική διοργάνωση με την Ομάδα Υγειονομικής Κάλυψης του Τομέα Νοσηλευτικής, έπειτα από αίτημα του ΣΕΓΑΣ, με συνολικό αριθμό Εθελοντών 24 καθώς και της νεοσύστατης ποδηλατικής ομάδας του Ε.Ε.Σ. 

Οι Εθελοντές μας ήταν παρόντες και στους 3 σταθμούς Πρώτων Βοηθειών αντιμετωπίζοντας, κατά τη διάρκεια και τη λήξη των αγώνων, περιστατικά που αφορούσαν σε τραύματα, θλάσεις και λιποθυμικά επεισόδια, καθώς και δύο σοβαρά περιστατικά που εντοπίστηκαν εγκαίρως και διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο με τη συνδρομή του ΕΚΑΒ.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου