LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Από τις 5 έως τις 7 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό κολυμβητήριο "ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΛΕΤΖΑΚΗΣ" το 2ο διεθνές meeting της σειράς των World Series του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Συγχρονισμένης Κολύμβησης υπό τη διοργάνωση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Στην αθλητική γιορτή φιλοξενήθηκαν στην πόλη μας περισσότερες από 300 αθλήτριες από 18 Εθνικούς Συλλόγους, οι οποίες μάγεψαν με το καλλιτεχνικό θέαμα που προσέφεραν στο κοινό της Αλεξανδρούπολης.

 Η Ομάδα Υγειονομικής Κάλυψης με 16 εθελοντές Νοσηλευτικής ήταν παρούσα καθ'όλη τη διάρκεια των αγώνων παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες όπου κρίθηκε απαραίτητο, καθώς επίσης συνοδεύτηκε περιστατικό, με τη συνδρομή του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο της πόλης για να παρασχεθεί εξειδικευμένη βοήθεια.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου