LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ν.ΧΗΛΗΣ

Η Εκπαιδεύτρια-Νοσηλεύτρια του τμήματος κυρία Ειρήνη Παπάζογλου επισκέφτηκε στις 20 Νοεμβρίου 2019 το Δημοτικό Σχολείο της Χηλής Αλεξανδρούπολης για την υλοποίηση θεματικής ενότητας στην εκπαίδευση των Πρώτων Βοηθειών.

  Οι μαθητές των τάξεων  Ε' και ΣΤ' εκπαιδεύτηκαν στην σειρά παροχής των πρώτων βοηθειών, στην παροχή των πρώτων βοηθειών σε περιπτώσεις διάσεισης, τραύματος, αιμορραγίας και εγκαύματος.
 Ενώ οι μαθητές της Γ' τάξης εκπαιδεύτηκαν γενικότερα στην πρόληψη των ατυχημάτων και ειδικότερα στην πρόληψη των τραυμάτων και των εγκαυμάτων.
 
Τα παιδιά συμμετείχαν με ζωηρό ενθουσιασμό στην πρακτική άσκηση των μαθημάτων θέλοντας να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν σωστά τα βήματα των πρώτων βοηθειών σε παρόμοια περιστατικά.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου