LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

Στις 1 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Διδυμοτείχου η τελετή υπόσχεσης των Εθελοντών του Τομέα Σαμαρειτών-Διασωστών-Ναυαγοσωστών και της Κοινωνικής Πρόνοιας του Περιφερειακού Τμήματος Διδυμοτείχου.

Στην άρτια οργανωμένη εκδήλωση, οι εθελοντές υποσχέθηκαν να σέβονται τις θεμελιώδεις αρχές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και να υπηρετούν τον άνθρωπο, αποσπώντας το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός, ο οποίος χαιρέτησε και καλωσόρισε τους νέους Εθελοντές στην οικογένεια του Ερυθρού Σταυρού. Επίσης τόνισε τις προσπάθειες που επιτελεί η νέα Διοίκηση για την αλλαγή νέας σελίδας στον Ερυθρό Σταυρό πετυχαίνοντας την άρση της αναστολής από τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό και αποσκοπώντας την εδραίωση της κοινωνικής του δράσης με την υποστήριξη όλων των εθελοντών του Ε.Ε.Σ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι τοπικές αρχές και φορείς, εκπρόσωποι του Δ.Σ. του περιφερειακού τμήματος Ε.Ε.Ε.Σ της Ορεστιάδας, αλλά και Εθελοντές Νοσηλευτικής και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης για να συγχαρούν και να ευχηθούν στους νέους εθελοντές του Τομέα Σαμαρειτών-Διασωστών-Ναυαγοσωστών και του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας καλή δύναμη στο ερυθροσταυρικό τους έργο.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου