LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΤΑ ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ

Στις 14 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑΜΕΑ "ΣΤΗΡΙΞΗ" εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες σε εφήβους και ενήλικες ΑΜΕΑ.

Οι εκπαιδευόμενοι με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και προθυμία συμμετείχαν στην πρακτική άσκηση των μαθημάτων που αφορούσαν στην παροχή πρώτων βοηθειών σε τραύμα, σε αιμορραγία, σε ρινορραγία και σε περίπτωση πνιγμονής υπό τις οδηγίες των Εκπαιδευτριών-Νοσηλευτριών του τμήματος Αλεξάνδρας Μπαμπούλη και Ειρήνης Παπάζογλου και τη συνδρομή Εθελοντών Νοσηλευτικής.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Αγωγής Υγείας ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός προάγει την εκπαίδευση των μαθημάτων Πρώτων Βοηθειών σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες δίνοντας την ευκαιρία να συμμετέχουν ισότιμα και ενεργά σε παρόμοια προγράμματα.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου