LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

 Στις 21έως της 23 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκαν στην Αλεξανδρούπολη και στο κλειστό κολυμβητήριο της πόλης οι Διεθνείς αγώνες Αγωνιστικών κατηγοριών με την επωνυμία  "Φάρος-Έλενα Σαΐρη 2020" εις μνήμην της κολυμβήτριας Έλενας Σαΐρη.

Στην αθλητική συνάντηση συμμετείχαν αθλητικοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό συγκεντρώνοντας μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων αθλητών και θεατών.

Η Ομάδα Υγειονομικής Κάλυψης παραβρέθηκε στην αγωνιστική προσπάθεια των αθλητών έπειτα από αίτημα του συλλόγου για την παροχή πρώτων βοηθειών, αντιμετωπίζοντας περιστατικά τραυμάτων καθώς και περιστατικό με το σύνδρομο του " παρ' ολίγον πνιγμού", κατά το οποίο η αθλήτρια ενώ διατηρούσε τις αισθήσεις της ανέφερε την κατάποση ελάχιστου νερού. Παρουσίασε δύσπνοια, ταχυκαρδία, υποθερμία, πανικό και   και με την άμεση συνδρομή του ΕΚΑΒ  διεκομίσθει στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου