LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τρίτη 12 Μαΐου 2020

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ. ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ


Στις 8 Μαΐου 2020 η Νοσηλεύτρια του Τμήματος Ειρήνη Παπάζογλου συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου με θέμα την αντιπυρική περίοδο.

Η Πολιτική Προστασία σε συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς του νομού Έβρου  συζήτησαν θέματα που αφορούν στην οργάνωση και άμεση ανταπόκριση έκτακτων αναγκών και κυριών πυρκαγιών στην ευρύτερη περιοχή.

Το περιφερειακό τμήμα Αλεξανδρούπολης με εκπρόσωπο την Νοσηλεύτρια Ειρήνη Παπάζογλου ανέφερε τη συμμετοχή του τμήματος όπου κριθεί απαραίτητο με τη διαθεσιμότητα των εθελοντών Νοσηλευτικής, των Νοσηλευτριών και των Ιατρών εθελοντών της Ομάδας Υγειονομικής Κάλυψης που αποτελούν και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου