LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

ΔΩΡΕΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΜΑΣΚΩΝ


Στις 18 Μαΐου 2020 ο Πρόεδρος του τμήματος κύριος Γιώργος Κουκουράβας με την  Νοσηλεύτρια του Τμήματος Ειρήνη Παπάζογλου παρέλαβαν από την Πρόεδρο του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης 50 χειροποίητες μάσκες.

Ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων έχοντας πολυετή και πολύπλευρη δράση στην τοπική κοινωνία ανταποκρίθηκε δημιουργικά στην covid-19 περίοδο δωρίζοντας υγειονομικό υλικό, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί από τους εθελοντές Νοσηλευτικής για τις κοινωνικές δράσεις του τμήματος, όπως τις θερμομετρήσεις στο Νοσοκομείο και το Ειρηνοδικείο.



Παρόμοιες χειρονομίες, αναδεικνύουν την αγαστή συνεργασία μεταξύ των τοπικών φορέων αλλά  αποδεικνύουν την αναγνώριση και τον σεβασμό στο έργο του Ερυθρού Σταυρού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου