LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

ΔΩΡΕΑ ΦΟΡΗΤΟΥ ΑΠΙΝΙΔΙΣΤΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Ε.Ε.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

 Στις 22 Δεκεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Ανεξαρτησίας η σχολική, χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τους μαθητές του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης κατά τη διάρκεια της οποίας οι μαθητές δώρισαν στο Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης έναν φορητό απινιδιστή.

Όπως μας εκμυστηρεύτηκαν είχαν ζητήσει από τον Άγιο-Βασίλη ένα φορητό απινιδιστή ως  χριστουγεννιάτικο δώρο για το σχολείο τους.

Ο  Δήμαρχος της πόλης κος Ιωάννης Ζαμπούκης ανταποκρίθηκε, «ως διαμεσολαβητής από τον Άγιο Βασίλη», στο αίτημα των μαθητών και παρέδωσε ανήμερα της εκδήλωσης το χριστουγεννιάτικο δώρο στους μαθητές, οι οποίοι είχαν αποφασίσει να το δωρίσουν σε έναν φιλανθρωπικό οργανισμό και συγκεκριμένα στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Αλεξανδρούπολης.

Ο Πρόεδρος του τμήματος , Γιώργος Κουκουράβας, πλαισιωμένος από εθελοντές του Τομέα Υγείας, ευχαρίστησε τους μαθητές και τον Σύλλογο Διδασκόντων για την ευγενική και ανιδιοτελή χειρονομία τους, η οποία αφενός αναγνωρίζει το σημαντικό ανθρωπιστικό, κοινωνικό και υγειονομικό έργο του Ε.Ε.Σ., αφετέρου συμβάλει στην αρτιότερη αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών από τους εκπαιδευμένους εθελοντές του τμήματος. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου