LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΙΑΒΗΤΗ

Στις 14 Νοεμβρίου 2022 το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη (14/11/2022), διοργάνωσε, δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την αξία της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης και της σωστής διαχείρισης του διαβήτη. 

Η δράση πραγματοποιήθηκε, υπό την αιγίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης, στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, κεντρική οδό της πόλης, έμπροσθεν του Δημαρχείου Αλεξανδρούπολης επιτυγχάνοντας την προσέλευση του κοινού για την άρτια ενημέρωσή τους από το προσωπικό και τους εθελοντές του Ε.Ε.Σ.

    Στη δράση αυτή, παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος  Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Νέας Γενιάς του Δήμου Αλεξανδρούπολης κος Βουρδόλης Θεόδωρος και το Μέλος του Δ.Σ., Παθολόγος και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Διαβητικών κος Πετρίδης Ιωάννης, οι οποίοι με την παρουσία τους ενίσχυσαν το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη.

 Μπορείτε να παρακολουθήσετε σχετική συνέντευξη της Νοσηλεύτριας-Εκπαιδεύτριας του τμήματος πατώντας

 

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑΣ ΜΠΑΜΠΟΥΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου