LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 5-6-7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

    Το Περιφερειακό Τμήμα του ΕΕΣ Αλεξανδρούπολης, συνέχισε την παρουσία του στις εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας του Δήμου Αλεξανδρούπολης για την υγειονομική κάλυψη των συναυλιών που πραγματοποιήθηκαν στον Φάρο Αλεξανδρούπολης.
Ειδικότερα οι Εθελοντές του Τομέα Υγείας ήταν παρόντες,

Την 5η Ιουλίου 2024 στην μουσική παράσταση «Όμορφή πόλη-Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες σε περιπτώσεις αδιαθεσίας-μετρήσεις πιέσεων.
·         Την 6η Ιουλίου 2024 στην Μουσικοχορευτική Παραδοσιακή Βραδια παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες όπου κρίθηκε απαραίτητο.
·         Την 7η Ιουλίου 2024 στην τελευταία ημέρα της Ναυτικής Εβδομάδας, η οποία συγκέντρωσε πλήθος κόσμου καθώς ολοκληρώθηκε με τη συναυλία «Μελίνα Ασλανίδου-Στέλιος Βαμβακάς».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου