LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΕΣ

 Στις 23 Ιουλίου 2024 υλοποιήθηκε το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Βασικής Υποστήριξης Ζωής με τη Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή (BLS/AED).
   Παράλληλα υλοποιήθηκε και το Βασικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών (EFAC)&Βασικής Υποστήριξης Ζωής με τη Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή διάρκειας 16 ωρών το οποίο ολοκληρώθηκε στις 26 Ιουλίου 2024.
      Οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιήθηκαν  στην αίθουσα διδασκαλίας του τμήματος σε ομάδα πολιτών οποίοι εκπαιδεύτηκαν στις βασικές αρχές των Πρώτων Βοηθειών, αρχικά στο θεωρητικό μέρος των μαθημάτων και έπειτα στο πρακτικό μέρος, εφαρμόζοντας την πρακτική ασκηση ως συνέχεια της θεωρητικής εκπαίδευσης με τη χρήση των εκπαιδευτικών προπλασμάτων και του εκπαιδευτικού απινιδιστή υπό τις οδηγίες της υπεύθυνης Νοσηλεύτριας-Εκπαιδεύτριας του τμήματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου