LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ Α' ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

  Το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και δεδομένων των υψηλών θερμοκρασιών, έδωσε το «παρών» στη λαϊκή αγορά της πόλης κατά τις ημερομηνίες 1 ,8 και 14 Αυγούστου 2024.
    Όπως και κατά τη διάρκεια του Ιουλίου, κατά τις αναφερόμενες ημερομηνίες του Αυγούστου οι Εθελοντές του Τομέα Υγείας κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους  παρείχαν χρήσιμες οδηγίες προστασίας από τον καύσωνα, προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες σε περιστατικά τραυμάτων, σε περιστατικά υπότασης/υπέρτασης μετρήθηκε η αρτηριακή πίεση και αντιμετωπίστηκαν προλιποθυμικά επεισόδια.
  Παράλληλα, με την υποστήριξη του Αντιδημάρχου Λαϊκών Αγορών και Εμπορίου διένειμαν 2000 εμφιαλωμένα νερά καθ΄ εκάστη φορά για τη συνεχή ενυδάτωση των επισκεπτών και των εμπόρων λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου