LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ "HOTSPOT MUSIC FESTIVAL"

     Στις 24 Αυγούστου 2024 πραγματοποιήθηκε στο υπαίθριο θέατρο Αλτιναλμάζη το “HOTSPOT MUSIC FESTIVAL” με προσκεκλημένο τον τραγουδιστή LIGHT.

    Έπειτα από αίτημα της διοργανώτριας εταιρείας οι Εθελοντές του Τομέα Υγείας συμμετείχαν για την υγειονομική κάλυψη των μουσικών εκδηλώσεων, οι οποίες συγκέντρωσαν μεγάλο αριθμό θεατών εντός και πέριξ του θεάτρου.
  Αντιμετωπίστηκαν πολλά περιστατικά πτώσεων, τραυμάτων, εκδορών, λιποθυμικών επεισοδίων, έμετοι, κρίσεις πανικού.
  Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προέκυψε σοβαρό περιστατικό οξείας δηλητηρίασης από αλκοόλ, για το οποίο κλήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ. Οι Εθελοντές μας παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον συμπολίτη μας με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό παραμένοντας κοντά στον ασθενή έως την άφιξη του ΕΚΑΒ.
 
 
  Επίσης, με την ίδιο σθένος και σοβαρότητα οι Εθελοντές μας παρείχαν τις πρώτες βοήθειες σε περιστατικό ρινικού κατάγματος, για το οποίο έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου