LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Στην Αλεξανδρούπολη υλοποιήθηκαν τα μαθήματα εκπαίδευσης της σχολής προπονητών από της 3 έως της 15 Ιουνίου 2019 στο χώρο του Ξενοδοχείου GRECOTEL ASTIR.

Τη διοργάνωση των μαθημάτων ανέλαβε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν.Έβρου σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Ομάδων  με στόχο την καλύτερη εκπαίδευση των νέων προπονητών και την απόδοση διπλώματος UEFA C στους συμμετέχοντες.

Στο πλαίσιο των μαθημάτων εντάχθηκε το μάθημα των Πρώτων Βοηθειών, για το οποίο κλήθηκε να το παρουσιάσει η Εκπαιδεύτρια-Νοσηλεύτρια του τμήματος Ειρήνη Παπάζογλου.

Συγκεκριμένα στις 13 Ιουνίου η Νοσηλεύτρια του τμήματος εκπαίδευσε 45 μελλοντικούς προπονητές στην παροχή πρώτων βοηθειών σε περιπτώσεις θλάσεων, τραυμάτων, αιμορραγιών,ρινορραγιών, μυοσκελετικών και κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου