LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Κ.Δ.Σ. ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Στις 6 Μαρτίου 2020 αποβιβάστηκαν στην Αλεξανδρούπολη με πρωινή πτήση ο Πρόεδρος της Κεντρικής Διοίκησης Ε.Ε.Σ. Dr.Αντώνιος Αυγερινός και ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Εθνικών Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού κύριο Francesco Rocca, συνοδευόμενους με αξιωματούχους της Δ.Ο.Ε.Σ.

Στο αεροδρόμιο τους υποδέχθηκαν θερμά οι Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, το προσωπικό, ο Πρόεδρος του τμήματος Γιώργος Κουκουράβας και η Γενική Γραμματέας Ευτυχία Ελευθεριάδου.

Ο Πρόεδρος του Κ.Δ.Σ. ευχαρίστησε τους εθελοντές για την παρουσία τους και τους ενημέρωσε για την πρόθεση του Ερυθρού Σταυρού να βοηθήσει στη δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει το βόρειο τμήμα του Έβρου.

Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας ευχαρίστησε με τη σειρά του τους εθελοντές για την υποδοχή που τους επιφύλαξαν και μίλησε με  φιλική διάθεση σε όλους.

Ο Πρόεδρος του τμήματος καλωσόρισε τον Πρόεδρο της Κεντρικής Διοίκησης και της Διεθνούς Ομοσπονδίας προσθέτοντας τη διάθεση των εθελοντών να προσφέρουν όπουδήποτε υπάρχει ανάγκη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου